Om mig

Jag som driver Äventyrliga tassar heter Louise och är ifrån Mora, bor sedan 2016 i ett hus i Utanmyra med min sambo. Vi har haft hund i familjen sen jag gick på högstadiet och jag köpte min första egna hund 2010. Det är en blandras mellan cavalier, papillon och am.cocker vid namn Tyson. Vi har testat på det mesta som agility, freestyle, rallylydnad, spår och nosework.

Jag har även varit jourhem åt en vinthundsmix från Portugal som nu hittat ett eget hem.

Under 2016 fick jag ta över en hund som inte kunde vara kvar hos sin ägare. Han heter Hektor och är en blandras mellan shih tzu, kinesisk nakenhund, pomeranian, chihuahua och japansk spets. Han är född 2014.

Jag tog studenten 2010 på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik med inriktning Djurvård. Efter det gick jag en två-årig utbildning på Säbyholm utbildningar med inriktning företagande inom hund. Under min utbildning har jag gått på en mängd föreläsningar för bland annat Kenth Svartberg, Cecilia Hamilton mfl. Även haft väldigt mycket praktik på olika hunddagis.

Under hösten 2018 blev jag klar Dog zen/Doga instruktör. Utbildar mig nu till hundinstruktör och blir klar i januari 2019, kommer sedan fortsätta min utbildning till problemhundskonsult. Dessa utbildningar gör jag hos Hundsteg.

 

 

DSC_0764